Sie sind in: Domovská stránka > Tiskové centrum > Fuori Salone 2016

TISKOVÁ ZPRÁVA IDEAL STANDARD

SVĚT LEHKOSTI

Ideal Standard se zúčastnil veletrhu designu Fuorisalone 2016

Společnost Ideal Standard, přední výrobce inovativního designového vybavení koupelen, se vůbec poprvé zúčastnila veletrhu designu Fuorisalone s výstavou nazvanou "Když lehkost utváří prostor". V rámci více než stoleté historie byl design a inovace vždy hnací silou této společnosti. Pro svou prezentaci si Ideal Standard vybral muzeum MUDEC, kulturní místo, kde se v italském Miláně tradičně setkává odvětví módy a designu.

"Jsme hrdí na to, že se účastníme veletrhu Fuorisalone, protože to považujeme za vynikající příležitost setkat se se zainteresovanými subjekty a mezinárodními zákazníky, a seznámit je s naším příběhem o světě lehkosti" - řekl v rámci zahájení výstavy Maurizio de Palma, ředitel marketingu. "Vybrali jsme si MUDEC z důvodu jeho poslání jako nového muzea, které studuje historii kultury ve vyvíjejícím se městě. Je to kombinace, která hodně vypovídá i o nás: navrhujeme nová řešení, ale zároveň stavíme na tradici."

Architekti, designéři a nadšenci designu měli možnost se seznámit s posledními novinkami Ideal Standard, to znamená s novou řadou Connect Air – dokonalým příkladem lehkosti utvářející prostor. Ke zhlédnutí byla i revoluční technologie splachování - AquaBlade®.